Chi bodywork

“De ervaring van stilte is helend”

Wie kent het niet. Werkdruk, deadlines en maar door gaan want het moet gebeuren. Op zich is werkdruk geen probleem, maar wanneer het te lang aanhoudt, kan het dat wel worden.

Je ervaart een constante druk, je zit niet lekker in je vel, je hebt weinig ruimte – kort lontje, je ervaart een vervreemding in jezelf, je lichaam doet zeer, allerlei pijntjes die je niet kan verklaren en het plezier waarmee je in het leven stond verdwijnt naar de achtergrond.

Hoe vaak neem je de tijd om even bewust stil te staan. Je lichaam te voelen en naar binnen te gaan. Juist deze momenten kunnen een impasse doorbreken en nieuwe inzichten geven.

In of na een periode van stress zijn momenten van stilte, rust en ruimte van belang voor een gezond leven. Een afwisseling van inspanning en ontspanning zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Soms ben je echter over een grens gegaan en kan je zelf niet meer terug naar deze diepe ontspanning en stilte die helend zijn voor je hele systeem en waarmee je je reserves weer kan opbouwen. De stilte en de ontspanning  zijn weg en daarmee ook de balans voor een vitaal leven.

” Leven is aangeraakt worden” – Paul van den Bergh

Met Chi bodywork nodig ik je uit om naar binnen, neem je even bewust afstand van alles wat je doorgaans afleidt. Niets willen, niets verwachten, niet  trekken, niet duwen, maar in het hier en nu helemaal aanwezig zijn zonder oordeel. Je over te geven aan de sensaties in je lichaam en te vertrouwen op de natuurlijke stroom. Alles is energie. Wij als mens ook. Daar waar de beweging stagneert of zich vastzet, gaat dit in tegen de onze natuurlijke staat van flow.

Chi bodywork geeft een diepe ontspanning (bedding), ondersteunt en versterkt het zelf genezend vermogen van je lichaam waardoor je innerlijk weer in beweging komt. Je komt in een rustig gewaar zijn – van denken naar voelen.  Verborgen gevoelens en verlangens komen weer in beeld.  De ervaring van stilte en een diep weten dat het goed is zoals het is, brengt een proces van heling op gang. Je keert terug naar je basis in resonantie met je essentie (ziel),   een levend, spontaan stromend en energiek mens.

“Als je de stroom in jezelf ontdekt, ontdek je ook de stroom van het leven”

Chi bodywork is een synthese van alle technieken die ik in de afgelopen jaren mij heb eigen gemaakt, o.a. fysiotherapie, haptonomie, 4 dimensioneel lichaamswerk, stemwerk, cranio sacraal, bio dynamische cranio sacraal, meditatie in beweging en klankwerk (klankexpressie en klankschalen). Ik heb de technieken in mijn vingers, ik laat me leiden door mijn intuïtie. In afstemming, diep luisteren en met een open houding begeleid ik het innerlijk proces en geef ik het alle ruimte om weer terug te keren naar de ziel.

Deepak Chopra zegt het heel mooi: Herontdek je Lichaam en Hervind je Ziel

Heb jij ook een verlangen naar innerlijke rust, verwondering, ontroering, moeiteloosheid, eenvoud?

Maak dan gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek / sessie.

Bijdrage individuele sessie: 65 euro / Cursisten: 60 euro

 

Contact- en aanmeldformulier

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contact formulier. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

7 + 13 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief