Facebook - Ria Regnery   LinkedIn - Ria Regnery

 Ria Regnery

    
"leven is aangeraakt worden"  - Paul van den Bergh

Van oorsprong ben ik Fysiotherapeute ( 1980 afgestudeerd). Ik heb jarenlang gewerkt in de gezondheidszorg, met name met verstandelijk gehandicapte kinderen. In mijn werk stond een multidisciplinaire en holistische benadering centraal. Deze ervaring en mijn eigen proces van Zelf Ontwikkeling hebben er toe geleid dat ik mij heb verdiept in Lichaamsgerichte Bewustzijns trainingen.  Dat resulteerde in 2000 in de start van een eigen praktijk en is doorgegroeid naar:

      Praktijk voor Zelf Ontwikkeling
Mijn proces heeft zich ontwikkeld van zoeken naar vinden, van doen naar zijn. Het lichaam was en is voor mij de ingang tot bewust wording. Het serieus nemen van wat je voelt ( erkennen en herkennen van de signalen van je lichaam)  is voor mij de weg geweest naar helder voelen, helder inzicht. Mijn innerlijke wereld werd afgestoft, opgeruimd en geordend van binnenuit. Met als resultaat meer innerlijke rust en innerlijke kracht. Het is stiller geworden in mij.

Praktijk:
Creativiteit en een deskundige, intuÔtieve benadering vormen de basis van mijn praktijk.  Ik bied een veilige omgeving, met ruimte,respect en aandacht voor ieders eigenheid, waardoor het mogelijk is om jezelf in de diepte te leren kennen.

Opleidingen:
De opleidingen Haptonomie (Alfa ), 4 Dimensioneel Leven en Lichaamswerk, Chi Kung trainingen, Cranio- Sacraal cursussen en Stem-werk hebben mij de verdieping gegeven om steeds verfijnder de wisselwerking tussen lichaam en geest te ervaren en bewust te worden.

De nieuwste ontwikkeling - Biodynamische cranio-sacraal
Introductie Seminar (2-5 augustus 2012.) van Bhadrena en Kavi.
Een verfijnde manier van energetisch werk,
luisteren met je hart, luisteren naar de stilte van het universum.
Deze manier van werken ondersteund het zelfgenezend vermogen van je lichaam en herstelt je veerkracht. Het gaat uit van de innerlijke rust, innerlijke kracht en de vitaliteit die in ieder van ons aanwezig is. De aanraking is in gesprek met de innerlijke wereld van de cliŽnt. Her- orienteert en nodigt uit om terug te gaan naar een natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Deze manier van werken is op mijn lijf geschreven en ik integreer het dan ook in mijn behandelingen.

Lid van de NVST registratienr. L1491
SRBAG Registratie licentienr 122457
BTW nr: 389.25.357
KvK: 27323993