Facebook - Ria Regnery   LinkedIn - Ria Regnery

  Energetisch Stem- en Lichaamswerk individueel

* Energetisch stem- en lichaamswerk                            

Ervaar en vertrouw je levenskracht

In deze Corona tijd komen we even tot stilstand. Thuis blijven, thuis werken, sociale contacten beperken, niet aanraken, hoe ga je hiermee om?  Het is belangrijk dat we alert zijn en blijven, wat kan wel, wat kan niet, wat is veilig. Onze normale gang van zaken is niet meer normaal. Dit geeft stres en heeft effect op je zenuwstelsel en beïnvloedt je welzijn.

Het zenuwstelsel is een soort biologische computer, bestaande uit een netwerk van gebieden die er samen voor zorgen dat we kunnen reageren op de buitenwereld en kunnen voelen wat het lichaam voelt en nodig heeft. Bij stress kan het zenuwstelsel op twee manieren reageren bijvoorbeeld  met innerlijke spanning ( te strak gespannen snaar, kort lontje, prikkelbaar) of juist met te weinig spanning (down voelen, depressieve gevoelens, géén zin  hebben in...).

Energetisch stem – en lichaamswerk brengt het zenuw stelsel in balans.
In mijn sessies laat je je stem horen, geef je expressie aan wat er binnen in jouw leeft. De ongepolijste, diepe stem en de sprankelende lichte. Tijdens de sessies is er ruimte en tijd om te voelen en te ervaren wat er in elk deel van je lichaam geleefd en geuit wil worden. Gewoon zijn met dat wat er is, je liefdevol verbinden , geen oplossingen zoeken, geen verhalen. Het verzet en het vechten  opgeven. Waarnemen, luisteren en vooral niets doen.  (In de klank zijn). Waardoor energie en gevoelens weer vrij kunnen stromen. Het zenuwstelsel hervind op een natuurlijke manier de balans. Het is een fysieke ervaring die subtiel doorwerkt. Een energetische massage waardoor het lichaam in de diepte in beweging kan komen en oude patronen kunnen worden losgelaten. Je krijgt meer innerlijke rust.

Energetisch stem- en lichaamswerk:
Ontspant het zenuwstelsel, het opent je hart ( je diepste gevoelens), vergroot je innerlijke ruimte, vitaliseert (vrijmaken van levensenergie) , je komt thuis in je lichaam, (ervaren van je levenskracht en innerlijke vrijheid).


Vanaf dinsdag 16 juni gaat mijn praktijk weer open en ben je van harte welkom.

In deze Corona tijd zorg ik voor een juiste en veilige omgeving.

• Ik heb desinfectie gel klaar staan
• We wassen eerst onze handen voor we de sessiekamer in gaan
• Ik neem extra zorg om tussen de sessies alles zorgvuldig te desinfecteren
• Neem je eigen handdoek mee!!
*      Neem een flesje water mee.
• Ik werk niet bij verkoudheidsklachten

Ik verwacht van jou:

• Bij verkoudheidsklachten, hoesten of koorts, blijf thuis en maak op tijd een nieuwe afspraak.


WELKOM


Locatie: Stads atelier aan de Kaasmarkt
Koppenhinksteeg 13
in het centrum van Leiden
aanbellen: Tao Studio

Tijd: op afspraak
Kosten: 50 euro per sessie
Aanmelden: Ria Regnery
071 5130768
06 30595320Begeleiding: Ria Regnery