Facebook - Ria Regnery   LinkedIn - Ria Regnery

[ Tao Yoga ] 
[ Body,Mind, Spirit Retraite 6, 7 & 8 juli 2020] 
[ Chi kung (Ria) met de ezels (van Rose-Marie) ] 

  Body,Mind, Spirit Retraite 6, 7 & 8 juli  2020

GAAT HELAAS NIET DOOR IVM CORONA MAATREGELEN


IN  RADHADESH
IN DE BELGISCHE ARDENNENDrie Dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de serene bossen van de Belgische Ardennen.


Deze retraite  wordt gegeven door twee ervaren spirituele coachen die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je mind, body en spirit.

Ria Regnery en Janna Hopman, zijn twee ervaren spirituele coachen, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je body, mind en spirit.

Ria Regnery
Begeleiden van transformatie processen.  Body Presence * Presence door beweging.
Zij geeft Chi kung en Tao yoga in combinatie met de helende klanken van de Tao en klankbeleving (stemexpressie en klankschalen). In haar lessen is er aandacht voor lichaamsbewustwording, zintuiglijke waarneming,  ontspanning, centeren en aarding.

Janna Hopman:
Channel bewustzijns coach, multi dimensionaal healer.                                
Meditatie, healing, activatie, transformatie in het geactiveerde portaal van de Starcouncils of light en de Engelen en de Geascendeerde Meesters.  Kijk voor meer informatie hierover op www. stargatelightwork.com

De retraite start maandag middag  - 6 juli  Aankomst 14.00u. Het programma begint om 15.00u. De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. Naast het  programma aanbod is er ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten. We sluiten het weekend af op woensdag middag 8 juli :  14.30u.


      
Locatie: Radhadesh,
Chateau de Petite Somme,
Septon-Durbuy,
BelgiŽ.
Data: 6,7 & 8 juli 2020
Tijd: Maandag middag - 6 juli: 14.00  aankomst
Woensdag middag - 8 juli: 14.30 einde van de retraite
Kosten: 375
Inclusief: overnachting, maaltijden, workshops
Exclusief:  reiskosten
Aanmelden: Ria Regnery of Janna Hopman
Begeleiding: Ria Regnery:     info@ria-regnery.nl                  0630595320
Janna Hopman: stargatelightwork@gmail.com   0628202850