Ervaringen

Chi kung & Tao yoga & Chi bodywork

Het is zo fijn te merken dat je heel goed aanvoelt wat er onder ons leeft, wat deze tijd van ons vraagt, hoe dat zijn weerslag heeft op ons lichaam en onze energie. Met de oefeningen en dingen die je tussendoor zegt, raak je steeds precies dat aan wat aanraking nodig heeft. En toch blijft het luchtig, wordt het nooit zwaar op de hand, kan er heerlijk gelachen worden.

Jouw lessen zijn elke keer weer een cadeau voor mezelf.

Kitty

Door de energetische benadering en het veld dat Ria neerzet, kom ik moeiteloos in een grotere ruimte dan mijn fysieke lichaam. Gewoontes en patronen tonen zich in de oefeningen en door bewustwording hiervan kan het in het moment losgelaten worden.

Ria haar oordeelloosheid, haar zachte kracht en perfect uitgebalanceerde lessen, die ze afstemt op de seizoenen en hetgeen er speelt in de groep, maken ze voor mij tot een ijkpunt in de week.

Rose-Marie

Ik wil je heel erg bedanken voor de lessen tao yoga. Je oefeningen brengen bij mij diepe ontspanning teweeg.

Heel fijn dat je ook aandacht hebt voor onze individuele behoeften en kwaaltjes. 

Miranda

De Tao yoga  ondersteunt mij om te leren zijn met wat er is.

Dat doe je door subtiele oefeningen aan te bieden. De ene keer zijn het langzame grote gebaren, dan weer ogenschijnlijk eenvoudige kleine bewegingen. Of van binnenuit door het trillen van de klanken van mijn eigen stem of het visualiseren van kleuren of patronen. Zowel m’n lichaam als m’n geest komen zo aan bod. En wat er is, is goed. 

De individuele sessies  wijzen mij de weg naar meer leven in contact met mezelf. 

En van daaruit in contact met mijn kinderen. Door de gesprekken wordt ik me bewust van de ervaringen in mijn lichaam. Je reikt me ook aan hoe ik met die ervaringen om kan gaanIk durf daardoor telkens weer een stapje meer in mijn lichaam aan te komen.

Christine 

De wekelijkse chi kung les betekent voor mij een enorme steun en inspiratie voor het levend houden van mijn dagelijkse meditatie en oefeningen. Voor mij is dat een voorwaarde om redelijk gezond te blijven.

Het is leuk dat je regelmatig nieuwe oefeningen inbrengt afkomstig van andere of nieuwe bronnen. Dat houdt de lessen fris en draagt eraan bij dat ik graag terug blijf komen. Ik ben heel blij met de klanken als toevoeging. 

De Tao yoga maakte afgelopen voorjaar een klik met mijn lichaam. Dat was een verrassing omdat vroeger mijn voorkeur zo duidelijk bij Tai chi en Chi Kung lag. Het bekkengebied en al die gewrichten die ik door te veel zitten veel te weinig gebruik, snakken nu naar de lessen. Ook helpt de Tao yoga me om steeds mijn eigen ritme weer terug te vinden in een (corona-) tijd die heel ontwrichtend kan zijn.

Jouw les ankert me in wat werkelijk belangrijk voor me is.

Met grote dank voor je inzet en inspiratie en het voor-leven!

 Corinne

Juist Chi Kung beleef ik helemaal in het moment en dan is er geen “het kan ook anders”.

Door regelmatig Chi Kung te doen kan ik dat stuk (in het moment zijn) mee nemen in het dagelijks leven en dat maakt voor mij de wereld mooier.

Ik beleef de Chi Kung van Ria Regnery als simpele oefeningen en series waarmee je de Chi (energie) voelt stromen en terug in je lichaam komt. Ria brengt haar Chi Kung in een rustige flow en eventueel met aanpassingen zodat het voor iedereen goed te volgen is.

Gustaaf 

Ik weet niet meer in welk jaar ik begonnen ben, maar ik kan me nu geen week zonder Tao Yogales meer voorstellen. Het is mooi om te zien dat je voor iedereen oog hebt en ieder met z’n ‘handicaps’ op eigen wijze mee kunt laten doen. Voor mij is het een koester-moment waarin er weer even ruimte en tijd is om bewust stil te staan en te voelen waar ik uithang. Even weg van de waan van de dag en verwijlen in tijdloosheid en stilte. Er vindt altijd wel een ‘reset’ plaats m.a.w. ik ga altijd weer anders (beter!) naar huis dan ik aankom.

Kortom een rust- en tevens een oplaadpunt in de week met na afloop dat heerlijke kopje ‘holy tea’ met nog een mooi gesprek of mijmermomentje.

Clara

Dank je wel lieve Ria voor de geweldige behandeling die ik van je heb gehad. Door de wisseling in mijn schildklier medicatie zat ik zo raar en gespannen in mijn lijf. Op een hele liefdevolle en zachte manier heb je me met je geluiden, klankschalen en zachte krachtige energie weer mooi in mijn lichaam laten landen.

Ik voelde me al tijdens de behandeling steeds beter in m’n vel en meer ontspannen. Enorm helpend.

  Janna

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief