Klank sessie

Chi kung, de Drum, Indiaanse fluit en Klank expressie

Een Klank sessie is een innerlijke reis waarbij je uitgenodigd wordt om te onderzoeken, te voelen en te genieten van de klanken en de energetische oefeningen die je hart openen en je innerlijk in beweging brengen.

Klanken laten weinig mensen onberoerd. Ze zijn niet alleen hoorbaar, ze zijn ook voelbaar. In de sessie werk ik met Chi kung, de Drum, de Indiaanse fluit en Klankexpressie. De  trillingen van de klanken brengen je lichaam op een natuurlijke manier in beweging. Herstellen de harmonie tussen geest en lichaam.

De basis van de sessie is luisteren en voelen naar wat er in het hier en nu speelt.  Er is vooral aandacht voor je fysieke belevingen, zintuiglijke waarnemingen, het bewust ervaren waar de klanken resoneren in je lichaam.  Dit gevoel serieus te nemen, zonder dat je het wil veranderen en je stem te laten horen. Vrij uit je stem aan de wereld te laten horen is een overwinning.

Het is een dynamische, sensitieve en speelse manier om weer de vreugde te ervaren van ZIJN. Je keert terug naar je basis in resonantie met je essentie (ziel), een levend, spontaan stromend en energiek mens.

Ik bied een veilige omgeving met ruimte, respect en aandacht voor ieders eigenheid.  Voor mij is wezenlijk contact van mens tot mens de basis van elke ontmoeting. Ik vertrouw op de innerlijke kracht en de vitaliteit die in ieder van ons aanwezig is.

Je eigen beleving is een betrouwbare leraar.

Bijdrage Klank sessie : 25 euro introductie / 50 euro vervolg sessie

Contact- en aanmeldformulier

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

13 + 11 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief