Tao coaching

Op weg naar innerlijke harmonie

Tao coaching is een uitnodiging om naar binnen te gaan. Je open te stellen voor een innerlijke reis om te onderzoeken en te ontdekken wie je werkelijk bent. De fluisteringen van je ziel te horen en je innerlijke stem en je hart te volgen.

Ik bied een veilige omgeving met ruimte, respect en aandacht voor ieders eigenheid.  Voor mij is wezenlijk contact van mens tot mens de basis van elke ontmoeting. Ik vertrouw op de innerlijke kracht en de vitaliteit die in ieder van ons aanwezig is.

De basis van de sessie is luisteren en voelen naar wat er in het hier en nu speelt. Wat vraagt je aandacht, frustreert of wat wil je graag anders. Niet de oplossingen zijn het doel in deze sessie. Er is vooral aandacht voor je fysieke belevingen, zintuiglijke waarnemingen, het bewust ervaren waar de woorden resoneren in je lichaam.  Dit gevoel serieus te nemen, zonder dat je het wil veranderen. Er niet tegen vechten, maar uitnodigen, het mag er zijn.  Dit opent de weg naar een nieuwe ordening van binnenuit, een nieuwe balans tussen geest en lichaam. Steeds meer in verbinding zijn met wie je werkelijk bent.

De ervaringen en het voelen geven inzicht in waar je hart en je ziel van gaan stromen. Je ware Zelf komt in beeld.  Het gaat niet over kennis, mooie gevoelens, mooie beelden, maar over de ontdekking van wat er is in je hart, van jouw ‘zijn’.

Je luistert naar wat zich aandient. Oude pijn en trauma’s komen langs, het mag gevoeld worden.  Wat is gebeurd kan niet uitgewist worden maar je kunt het wel laten landen en integreren in je systeem en het de ruimte geven. Je geeft het een plek in plaats van ertegen te vechten.

Door de (h)erkenning ontstaat er rust en ruimte, je hoeft niets te verbergen. Je bewoont je hele huis van de kelder tot aan de zolder. Je komt thuis in je lijf. Je ‘ik ben kracht’ wordt duidelijker en sterker. Je komt los van de wensen en verwachtingen van je omgeving.

Samenvallen met jezelf geeft innerlijke rust, vrede en innerlijke kracht. Je kan daardoor steeds helderder en zuiverder de boodschappen en inzichten ontvangen die vrij komen uit je systeem.  Het versterkt je intuïtie en innerlijk weten.

Dit is een transformatieproces van binnenuit.  Je ontwikkelt een nieuwe manier van kijken en in de wereld staan.  Een manier waarop je met een open creatieve en ruime visie waarneemt.

Je eigen beleving is een betrouwbare leraar.

Bijdrage per individuele sessie: 65 euro / Cursisten: 60 euro

Contact- en aanmeldformulier

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

7 + 10 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief