Workshops

Klank en beweging

Het is altijd een feest om onze workshops te delen. In oktober 2021 hebben we onze eerste workshop gegeven met het thema Resonantie.           

28 september staat er een nieuwe workshop op de planning. Deze keer gaan we dieper in op Afrikaanse zang, klank, ritme en beweging.

We gaan genieten van het samen zingen en bewegen, een fysieke ervaring die je voelt tot in je vezels. Het zijn eenvoudige Afrikaanse liederen die we met chi kung bewegingen nog meer expressie geven.

Mind, body & spirit retraite

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen onder begeleiding van Ria Regnery en Janna Hopman.

Janna en Ria zijn twee ervaren spirituele coaches die samen, vanuit hun eigen jarenlange ervaring, het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je body, mind en spirit.

Klank healing concert

13 september

Ervaar de kracht van de klank

Het concert is een intuïtief proces waarbij Jimmy en Ria zich afstemmen op elkaar en de groep. Ze creëren een liefdevol energie veld waarin je jezelf kan openen voor de klanken die komen en gaan. De Klanken (o.a. Stem improvisaties, Gong, Klankschalen, Trommels, Didgeridoo,…..) en de stilte wisselen elkaar af zonder oordeel of specifiek doel.

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief