Mind, Body & Spirit retraite

Ria Regnery & Janna Hopman

Mind, Body & Spirit Retraite

10,11 & 12 juni 2022

Drie dagen heerlijk opladen,  nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

De retraite start op vrijdag middag 10 juni om 14:00 uur met de eerste bijeenkomst.

Ieder dagdeel is er een programma, maar ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten. We sluiten het weekend af met een bijeenkomst op zondag middag 12 juni na de lunch.

Janna en Ria zijn twee ervaren spirituele coaches, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je Body, mind en spirit.

Ria Regnery – Chi kung, Tao yoga en Chi bodywork. Aanwezig zijn, is belangrijker dan de uiterlijke vorm in haar lessen. De oefeningen verbinden je met je lichaam, je leert te luisteren en je open te stellen voor dat wat er is (je zintuiglijke sensaties, je gedachten, je gevoelens zonder voorwaarden en zonder oordeel). Op een organische manier ontstaat er een nieuwe innerlijke ordening steeds meer in verbinding met wie je werkelijk bent

Janna Hopman – Meditatie, healing, activatie, transformatie in het geactiveerde portaal van de Stargate met de Galactische helpers van Licht en de Engelen en de Geascendeerde Meesters. Kijk voor meer informatie hierover op www.Stargatelightwork.com.

Investering: €375 p.p. (op basis van 2 personen per kamer). Inclusief: Overnachtingen, vol pension en workshopsWe verblijven in eenvoudige maar comfortabele tweepersoonskamers (het is beperkt mogelijk een 1 persoonskamer te reserveren: bijbetaling 34 euro voor 2 nachten).

De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch.

We hebben een grote zaal ter beschikking maar omdat het zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen.

Je reservering is geboekt na overmaken van €100 op rekening NL80INGB0005859999 t.n.v. J.C Hopman o.v.v. Retraite Radhadesh 2022.

Exclusief: reiskosten (locatie is goed te bereiken met de auto. Een optie is om te carpoolen. Bij aanmelding geef je aan of je passagiers zoekt of wilt meerijden.

Locatie: Landgoed Petite Somme bij Septon-Durbuy in de Belgische Ardennen. Het kasteel van Petite Somme heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan de spirituele leefgemeenschap Radhadesh. De nieuwe bewoners hebben dit oude en nobele gebouw grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar je de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen. Het kasteel biedt ook onderdak aan het Mosa (Museum of Sacred Art), een winkel met Indiase leuke spullen en ambachtswerk, een bakkerij en het restaurant.

Contact- en aanmeldformulier

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor 1 van de groepslessen of workshops of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

4 + 5 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief