Klank healing concert

Ria Regnery & Jimmy Fredriksz

 Ervaar de kracht van de klank.

Het concert is een intuïtief proces waarbij Jimmy (www.onkan.nl) Ria en soms met assistentie van Katya zich afstemmen op elkaar en de groep. Ze creëren een liefdevol energie veld waarin je jezelf kan openen voor de klanken die komen en gaan. De Klanken (o.a. Stem improvisaties, Gong, Indiaanse fluit, Klankschalen, Trommels, Didgeridoo,…..) en de stilte wisselen elkaar af zonder oordeel of specifiek doel.

De klanken krijgen in deze kerk alle ruimte om vol, krachtig en subtiel het energie veld in beweging te brengen. Laat je meenemen door de klanken en ervaar de krachtige werking van de klanken. Een innerlijke reis die je in verbinding brengt met de bron, de stilte in jezelf.

Neem je eigen mat, slaapzak / deken, eventueel hoofd kussen en oog kussentje/bescherming mee!

Locatie
De Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk                                                                                                                                                    Het bijzondere aan deze kerk is de prachtige akoestiek en de sfeer (licht, open en spiritueel).                                                       

Vrijdagavond  13 september : 20.00u-22.00u                                                                                                                                             Bijdrage: 35,00 euro p.p.
Bij annuleren later dan 24 uur voor aanvang van het klank concert moeten wij je helaas vragen de bijdrage van het klankconcert af te dragen.

Zondagavond 23 juni: Speciaal Open lucht concert in de Burcht – Informatie & Tickets: Fields of Wonder

Contact- en aanmeldformulier

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor 1 van de groepslessen of workshops of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

5 + 10 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief