Klank & Chi kung workshop

Ria Regnery & Marlies Huitink

Marlies & Ria nodigen je uit om deze middag samen te ontdekken, te voelen, te ervaren en te genieten van de klanken die ons innerlijk in beweging brengen.

Met veel plezier gaven wij eind oktober onze eerste workshop met als thema Resonantie. Vanuit de deelnemers kwamen veel positieve reacties en ook de vraag of er een vervolg zou komen op deze workshop.

Wel nu, bij deze!                                                                                                                                      Het thema van deze middag is Een nieuw Jaar, een nieuw Geluid

Met de zachte kracht van Chi kung en klank stimulaties volgens de Lichtenberg methode gaan we voelen en ervaren wat in ons leeft. We onderzoeken en ontdekken de ruimte in onszelf en om ons heen om zo het nieuwe jaar te omarmen en in te luiden met een nieuw geluid.

Er is ruimte en tijd om te voelen en te ervaren wat er in elk deel van je lichaam geleefd en geuit wil worden, waarbij energie en gevoelens vrij kunnen stromen.  Je keert terug naar je basis in resonantie met je essentie (ziel), een levend, spontaan stromend en energiek mens.

Datum:                                                                                                                                                      Zondag 30 Januari 2022

Tijd

13.30  – 17.30

Locatie

Tribes, Doeza straat 2A in Leiden

Bijdrage

65 euro

Marlies Huitink

Marlies Huitink is dirigente van verschillende koren en werkt met de Lichtenberg methode.  Lichtenberg is een methode voor de ontwikkeling van de stemklank, die omgekeerd werkt ten opzichte van de gebruikelijke zang pedagogiek.

www.huitinkmuziekmedia.nl

Ria Regnery

Ik (Ria Regnery) heb jaren gewerkt met Energetisch klank- en lichaamswerk, de stem als ventiel van de ziel. Ik heb mijn ervaringen met klank later geïntegreerd in mijn chi kung lessen.

Contact- en aanmeldformulier

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor 1 van de groepslessen of workshops of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

2 + 10 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief