Klank & Chi kung workshop

Ria Regnery & Marlies Huitink

 

 

 

Marlies & Ria nodigen je uit om deze middag samen te ontdekken, te voelen, te ervaren en te genieten van de klanken die ons innerlijk in beweging brengen.

Met veel plezier gaven wij eind oktober 2021 onze eerste workshop met als thema Resonantie. Vanuit de deelnemers kwamen veel positieve reacties en ook de vraag of er een vervolg zou komen op deze workshop.

Wel nu, bij deze!                                                                                                                                      Het thema van deze dag 23 oktober:  Ontdekken van je innerlijk landschap.

We nodigen de mensen uit om te  onderzoeken, te ontdekken, te voelen en te genieten van de klanken en de energetische oefeningen die ons innerlijk in beweging brengen. ( luisteren, expressie, ontvangen en zenden zonder oordeel, zonder voorwaarden). Er is ruimte en tijd om te voelen en te ervaren wat erin elk deel van je lichaam geleefd en geuit wil worden, waarbij energie en gevoelens vrij kunnen stromen.

Het is een creatieve en speelse manier om je potentieel vrij te maken.                                                       “Een levend, spontaan en en energiek mens”

 

Datum:                                                                                                                                           Zondag 23 oktober 2022

Tijd

10.00 – 17.00

Locatie

In de ruimte van Annette Weers ( www. annetteweers.nl)

Haagweg 5 in Leiden

Bijdrage

100 euro – incl koffie, thee, koekjes en soep voor de lunch ( eigen boterham meenemen).

 

Marlies Huitink

Marlies Huitink werkt al jaren als zangdocent met de Lichtenberg Methode, individueel en als dirigente bij diverse koren. Lichtenberg is een methode voor de ontwikkeling van de stemklank, die omgekeerd werkt ten opzichte van de gebruikelijke zang pedagogiek.

www.huitinkmuziekmedia.nl

Ria Regnery

Ria Regnery werkt al jaren met Energetisch klank- en lichaamswerk, de stem als ventiel van de ziel. Ik heb mijn ervaringen met klank later geïntegreerd in mijn chi kung lessen.

Contact- en aanmeldformulier

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor 1 van de groepslessen of workshops of wil je een afspraak maken voor een individuele sessie? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Na ontvangst, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je je voor aanmelden?

4 + 11 =

Email

info@ria-regnery.nl

Adres

Tao Studio
Koppenhinksteeg 13
2351 HX, Leiden

Telefoonnummer

+31 6 30 59 53 20

Nieuwsbrief